La Terrassa d’Estiu projecta “Campeones”, una de les tres pel·lícules més taquilleres en la història del cinema Tívoli

1 agost 2018|Burjassot

Des de 17/08/2018 fins a 19/08/2018

Campeones

Després de batre el rècord de número espectadors que han acudit al cinema Tívoli, “Campeones” tornarà a Burjassot, concretament a la Terrassa d’Estiu, convidant a les veïnes i els veïns del municipi al fet que coneguen la història del particular i inoblidable equip de bàsquet, inspirat en el Club ADERES de Burjassot.

Un total de 2.726 espectadors i espectadores van gaudir del film de Javier Fesser en les set sessions de projecció que va haver-hi durant dos caps de setmana seguits, els dos últims del mes d’abril. I, donat el seu èxit i atés que molts veïns i veïnes es van quedar sense poder veure la pel·lícula, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut s’ha programat novament dins de la cartellera del mes d’agost.

“Campeones” arribarà a l’Auditori de la Casa de Cultura el cap de setmana del 17 al 19 d’agost mostrant les aventures dels seus deu protagonistes, actors amb discapacitat intel·lectual i sense cap experiència, que interpreten a un equip de bàsquet dirigit per un entrenador professional amb poca empatia i molts prejudicis, al qual donaran una lliçó de valentia, dignitat, esforç i vida.

Les projeccions seran a les 22.30 hores i el preu de les entrades és de 4€. Es poden adquirir a partir de les 21 hores, moment en el qual s’obriran les taquilles.