La Terrassa d’Estiu s’endinsa a l’agost amb “Minna y el mundo de los sueños”, “Padre no hay más que uno 2” i “Voces”

30 juliol 2020|Burjassot

Des de 05/08/2020 fins a 13/08/2020

Padre no hay OK
Minna y el mundo de los sueños

La programació cinematogràfica de la Terrassa d’Estiu de Burjassot segueix endavant el mes d’agost amb noves estrenes que arribaran a la gran pantalla local al llarg de les pròximes setmanes. La Terrassa d’Estiu, situada a l’Auditori de la Casa de Cultura del municipi ofereix, durant tot el mes, nits de cinema a l’aire lliure i amb un únic preu d’entrada de quatre euros.

Els dies 5 i 6 d’agost, aterrarà a Burjassot “Minna y el mundo de los sueños”, una pel·lícula d’animació, procedent de Dinamarca i apta per a tota la família, que tindrà les seues projeccions tots dos dies a les 22:30h. La protagonista d’aquesta aventura infantil és Minna, una xiqueta de 12 anys la vida de la qual fa un tomb quan la nova novia del seu pare, Helena, i la seua filla Jenny, amb la qual no es porta bé, es muden a la seua casa. Una nit, Minna descobreix el món dels somnis, on hi ha uns constructors que s’encarreguen de crear-los. Minna començarà llavors a manipular els somnis de Jenny però aquesta pràctica comportarà unes terribles conseqüències ja que Jenny quedarà atrapada en els seus somnis i no podrà despertar. Minna haurà d’entrar al món dels somnis per a enfrontar-se als somnis que ella mateixa ha creat i així poder salvar a Jenny i a la seua nova família.

Les bogeries de Javier, els seus fills i la seua boja família seran les protagonistes del cap de setmana amb l’estrena de “Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra”, que arribarà a la Terrassa d’Estiu per a projectar-se en cinc sessions, els dies 7,8,9, 12 i 13 d’agost, sempre a les 22:30h. En la seqüela recentment estrenada d’aquesta reeixida comèdia, Santiago Segura torna a posar-se en la pell de Javier, pare de cinc fills que ha triomfat amb l’assistent virtual “Conchy”. No obstant això ara, la inesperada arribada d’un nou bebé i, el que és pitjor, de la seua sogra, posaran de nou la vida de Javier potes enlaire. La primera part d’aquesta pel·lícula va ser la cinta més vista durant 2019, després de recaptar 14,2 milions d’euros i congregar a les sales de cinema a 2,4 milions d’espectadors.

Pel que fa al cap de setmana del 14 al 16 d’agost, arriba a la Terrassa d’Estiu “Voces”, una pel·lícula espanyola de terror protagonitzada per Rodolfo Sancho i Ana Fernández i dirigida per Ángel Gómez, qui debuta en el llargmetratge. Basada en un argument del mateix Gómez i Víctor Gado, la cinta presenta a Daniel, Sara, i el seu fill de 9 anys, Eric, una família que arriba a la casa en la qual pretenen començar una nova vida, sense saber que aqueixa propietat ha sigut coneguda des de sempre als voltants com “la casa de les veus”. Eric és el primer a advertir que després de cada porta s’oculten estranys sons i s’intueixen veus que sembla que intenten comunicar-se amb la família. El que atribueixen en principi a un producte de la imaginació d’Eric es converteix ràpidament en una inquietant realitat també per als seus pares.

Per a l’adquisició de les entrades es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit. En el mateix Auditori està la Cafeteria de la Casa de Cultura, que diàriament i durant tots els dies de projecció, ofereix servei de sopars, a més de gelats, refrescos i altres snacks.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques i adhesius en el sòl. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reprodueix i recorda tals recomanacions.