La Terrassa d’Estiu s’instal·la “En un barrio de Nueva York”, en l’equador de juliol (INICI PEL·LÍCULA 22:15h)

12 juliol 2021|Burjassot

Des de 14/07/2021 fins a 15/07/2021

En un barrio de Nueva York

Els espectadors i espectadores que acudisquen aquesta setmana a la Terrassa d’Estiu de Burjassot realitzaran un viatge exprés a la ciutat que mai dorm per a acompanyar, a ritme de musical, als veïns del pintoresc barri de Washington Heights. I és que “En un barrio de Nueva York” és la pel·lícula que arriba a la pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura, el 14 i el 15 de juliol, a les 22:30h. L’inici de les projeccions s’ha avançat 15 minuts per a facilitar el retorn a casa, després d’haver-se decretat a Burjassot el toc de queda des de les 1h fins a les 6h, entre el 12 i el 26 de juliol. 

Produïda per Warner Bros i dirigida per Jon M. Chu, l’acció d’aquesta pel·lícula musical transcorre en l’humil barri novaiorqués de Washington Heigths, en el qual conviuen famílies de diversos països de llengua hispana. El protagonista és Usnavi, un jove que regenta un xicotet celler, que està estalviant diners per a tornar a la República Dominicana, la terra dels seus pares, i que té un somni: triomfar en la seua passió, la música.

‘En un barrio de Nueva York’ té tot el que es podria esperar d’un musical: grans números de ball amb desenes d’extres, cançons constants i pegadisses, sentiments a flor de pell… Però, seguint la tradició del musical, també té el retrat de realitats dures a les quals la música les fa més suportables. Una bona opció per a les nits d’estiu.

El format musical donarà pas a la comèdia “a l’espanyola” amb l’arribada de “A todo tren: destino Asturias”, el nou de Santiago Segura que es projectarà a la Terrassa d’Estiu del 16 al 18 de juliol, a les 22:30h. Les entrades per a gaudir de les estrenes de la Terrassa d’Estiu, a un preu únic de quatre euros, i es podran adquirir telemàticament en CINE TÍVOLI. La taquilla de l’Auditori obrirà aproximadament una hora abans de l’inici de les projeccions.