La tradició i la pólvora seran les protagonistes del dia 14 d’agost en les festes patronals de Sant Roc

29 juliol 2019|Burjassot

Des de 14/08/2019 fins a 14/08/2019

Bajada infantil

Conforme s’acosta la festivitat de Sant Roc, els actes en el seu honor són cada dia més emocionants. La vesprada i la nit del dia 14 d’agost seran molt intenses per als burjassoters, que podran reviure un any més les seues tradicions i gaudir d’una meravellosa exhibició pirotècnica.

Els actes del dimecres 14 d’agost començaran a les 20 hores amb la benedicció de les canyes, que tindrà lloc en l’Ermita de Sant Roc per a donar inici a la baixada infantil; baixada que a les 20.30 hores donarà començament pel recorregut habitual fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on tindrà lloc la rodà infantil. Després d’aquesta, tots els participants es dirigiran a la Parròquia de Sant Miquel. La Clavaria de Sant Roc 2019, juntament amb la Penya el Coet, convida a tots els xiquets i xiquetes del municipi a formar part d’aquesta vesprada tan tradicional on la pólvora és la protagonista indiscutible.

En la matinada del 14 al 15 d’agost, tindrà lloc també exhibició de pirotècnia. A les 00.00 hores, la Pirotècnia Tamarit dispararà en el Camp de Futbol Díaz Pintado. Després d’aquesta primera exhibició, els assistents podran continuar gaudint de la llum, el color i l’olor a pólvora a les 00.45 hores, quan dispararà la Pirotècnia Mediterrània en l’Aparcament de les Palmeres.

En finalitzar l’exhibició, la Penya El Coet serà l’encarregada de disparar la tradicional Coetà, a la qual seguirà una discomòbil al carrer Mare de Déu de la Cabeça, al costat del Centre d’Especialitats.