La trinchera infinita i Granjaguedón, pròximes estrenes al cinema Tívoli

11 novembre 2019|Burjassot

Des de 15/11/2019 fins a 17/11/2019

La trinchera infinita

La programació cinematogràfica de Burjassot segueix endavant durant el mes de novembre amb l’arribada al cinema Tívoli de dues noves pel·lícules: “La trinchera infinita” i “La oveja Shaun. La película: Granjaguedón”, que es projectaran del 15 al 17 de novembre. Cal avançar que el pròxim cap de setmana del 22 al 24 de novembre, no hi haurà cinema perquè el Centre Cultural Tívoli es trobarà albergant diferents activitats de programació cultural.

L’opció per a tota la família del cap de setmana tindrà com a protagonista a l’ovella de plastilina anomenada Shaun. Després del primer lliurament en 2015, ara arriba Granjaguedón amb la qual els britànics de Aardman, líders en claymotion, alguna cosa així com animació amb plastilina o argila, insisteixen a dirigir-se als més menuts, sense deixar de costat les ganes de diversió dels seus majors, al mateix temps que reivindiquen un humor molt singular. En aquest segon lliurament, unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil Mossingham, anunciant l’arribada de visitants d’una llunyana galàxia, però en la granja Mossy Bottom, l’ovella Shaun i la resta del ramat continuen fent de les seues, molt malgrat Bitzer, el seu gos pastor. Després d’aquesta incursió, una adorable extraterrestre de sorprenents poders es queda en la Terra, i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. Però abans ha d’evitar que la seua nova amiga siga capturada per una sinistra organització. “La oveja Shaun. La película: Granjaguedón” es projectarà el divendres 15 i el dissabte 16, a les 19h i el diumenge 17, a les 16:30h.

D’altra banda, el públic adult tindrà l’oportunitat de veure, durant el cap de setmana, “La trinchera infinita”, un drama basat en fets reals dirigit per Jon Garaño, Aitor Arregui i José Mari Goenaga, que trasllada a l’espectador als cruents anys de la Guerra Civil. La trama presenta a Higinio i Rosa. Porten molt pocs mesos casats quan esclata la Guerra Civil, moment en què la vida d’ell passarà a estar seriosament amenaçada. Amb l’ajuda de la seua dona, Higinio decidirà utilitzar un forat cavat en la seua pròpia casa com a amagatall provisional. La por a les possibles represàlies, així com l’amor que senten l’un per l’altre, els condemnarà a un tancament que es prolongarà durant més de trenta anys. Antonio de la Torre és el protagonista d’aquesta trinxera infinita, que es projectarà al cinema Tívoli el divendres 15 i el dissabte 16, a les 22:30h i el diumenge 17, a les 19:30h.