La Trócola Circo arriba a Burjajove amb “Potted”

30 desembre 2015|Burjassot

Burjajove 2016 arrancarà el pròxim 2 de gener, en la Casa de Cultura de Burjassot, organitzat per l’Institut Municipal de Cultura i Joventut amb el mateix objectiu de sempre: oferir una bona alternativa d’oci i temps lliure per a les vacances nadalenques dels més menuts. Després de tota un primer matí de jocs i activitats variades entre les quals destaquen, per exemple, el parc multiaventura o La Volta al Món en 80 jocs, a la vesprada arribarà “un imprescindible” en Nadal: el circ.

L’Auditori de la Casa de Cultura albergarà, a les 19h, un espectacle gratuït i recomanat per a tots els públics que arriba a Burjassot de la mà de la companyia La Trócola Circo. Es tracta de “Potted”, un xou que alterna teatre i circ partint de la premissa de la innovació artística. Així, els quatre integrants de la companyia s’uneixen amb l’interès de crear un espectacle únic i original, basat en la recerca de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme.

En “Potted”, tot un exemple del nou circ contemporani, els quatre artistes de la Trócola, formats en diferents disciplines circenses, posaran a prova, sense pressa però sense pausa, el seu pols i la seua concentració, a força d’un gran i cuidat repertori d’equilibris verticals, espectaculars malabars, acrobàcies, sons, objectes i mil·limetrades coreografies en els quals, encara que ho semble, no hi ha buit per a la improvisació.

Més informació: http://latrocola.com/potted/