La UPCCA comença la novena edició del taller de deshabituació al tabac

26 maig 2016|Burjassot

El pròxim 31 de maig se celebra el Dia Mundial sense Tabac, un mal hàbit el consum del qual perjudica greument la salut pròpia, la dels altres i que, diàriament, trunca la vida de moltes persones en el món. Per a ajudar als ciutadans i ciutadanes de Burjassot que així ho desitgen, a abandonar, definitivament, el tabac, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament de Burjassot ha tornat a programar el seu Taller de deshabituació al tabac que, amb aquesta, aconsegueix la seua novena edició, sempre amb un alt índex de participació ciutadana.

El taller per a deixar de fumar, que és gratuït, va començar dilluns passat 23 de maig i tindrà lloc, els dilluns, a les 19h, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, al llarg de cinc setmanes. Les places s’han cobert ràpidament, gràcies a la col·laboració que han prestat, a la UPCCA, els metges dels centres de salut del municipi. No obstant açò, les persones que estiguen interessades poden contactar amb la UPCCA per a apuntar-se a pròxims tallers o entrar en la llista d’espera. Poden contactar en el 96 316 05 38 o en la pàgina de Facebook de la UPCCA: Upccaburjassot Ayto Burjassot.

Així mateix, al llarg d’aquests dies, la UPCCA està compartint en la seua pàgina de la xarxa social Facebook, vídeos, articles i altres continguts que constaten les nombroses raons existents per a dir per sempre “adéu”, al tabac.