Burjassot programa un taller per a mares i pares sobre necessitats específiques dels xiquets

8 maig 2019|Burjassot

Des de 09/05/2019 fins a 09/05/2019

UPCCA Taller de padres y madres 9-05-2019

L’Ajuntament de Burjassot, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal, dins del Programa d’Orientació Familiar Municipal (PROFAM) i de forma coordinada  amb la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), promou diferents accions en el municipi encaminades a donar respostes a les necessitats soci-educatives de les i els veïns de Burjassot.

A aquest efecte, des de la Regidoria de Serveis Socials, de la mà de l’UPCCA i de la Regidoria d’Educació, de la mà del Gabinet Psicopedagògic Municipal s’ha promogut la realització d’una sessió informativa per a demà dijous, 9 de maig a les 15.10 hores a la Casa de Cultura, dirigida a les famílies de Burjassot.

L’objectiu d’aquesta sessió és el d’aclarir conceptes i assessorar les famílies sobre temes tan actuals com Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), l’alumnats d’Altes Capacitats, etc. La sessió estarà impartida per una de les psicòlogues del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Des de l’UPCCA i des del Gabinet Psicopedagògic Municipal animen a tots els pares i mares que així ho desitgen a participar en aquest interessantíssim taller on es tractaran en profunditat els citats temes i es podran compartir vivències i coneixements.