La X edició del Certamen Pictòric del Patronat Joan XXIII es posposa a maig de 2021

27 març 2020|Burjassot

Des de la comunitat educativa, amb el curs 2019-2020 paralitzat per la crisi del coronavirus, s’està realitzant un ampli esforç, tant per part dels docents per a ajudar al seu alumnat en les tasques que ara han de realitzar des de les seues cases, com per part dels pares i mares que des de casa supervisen la marxa dels seus fills atenent les indicacions que reben des dels centres i també per part del propi alumnat, que ha vist paralitzada la seua rutina diària de classes presencials i ha hagut d’adaptar-se al treball a casa.

El col·legi Joan XXIII de Burjassot, a més de la suspensió de l’activitat acadèmica, també s’ha vist obligat a cancel·lar la seua cita anual amb la promoció de l’art i la cultura. Així, davant la situació actual, amb un estat d’alarma que obliga a romandre a casa, des de la Comissió del Certamen Pictòric del Patronat Joan XXIII i després de valorar diferents possibilitats, s’han vist en l’obligació de suspendre la desena edició del concurs, “que amb tanta il·lusió preparem cada any per a tota la nostra comunitat educativa i per al nostre poble, Burjassot”.

Per aquest motiu, la X edició del Certamen Pictòric Patronat Joan XXIII serà al maig de 2021, utilitzant-se l’obra recollida al llarg d’aquest curs i la que es reculla durant el pròxim. Des del comité organitzador del certamen han declarat que “continuarem posant el màxim zel en la cura de les obres que ja han sigut rebudes, condicionant un espai adequat perquè en sigueu custodis i vetlant pel seu correcte transport, muntatge i desmuntatge en l’exposició de 2021”.

Així mateix, el comité dona les gràcies “a l’Ajuntament de Burjassot així com als nostres patrocinadors per la col·laboració rebuda, comprensió i suport. També als altres centres educatius de Burjassot, acadèmies d’art i altres associacions culturals del nostre poble per la participació a tots els nostres col·laboradors en la difusió, recollida i muntatge, així com als mitjans de comunicació que ens han donat cobertura”.

Al temps, tots els membres de la Comissió del Certamen Pictòric del Patronat Joan XXIII desitgen transmetre unes paraules d’alé i suport en aquests moments tan difícils. “L’art permet tindre una visió oberta i és un valor present i futur per a la nostra societat pel que, en els moments difícils que estem vivint, pot servir-nos per a canalitzar les nostres emocions, donar-nos esperances, compartir amb els que ens envolten bellesa, treball i bons moments. Per aquest motiu us animem a tots en aquests moments que no podem eixir de casa al fet que desenvolupeu la vostra creativitat i vessant artístic”.