La Xaranga ‘Samaruc’ de Burjassot s’alça amb el primer premi deI I Concurs de Xarangues de Calles

31 maig 2022|Burjassot

Charanga Samaruc

Dissabte passat 21 de maig, la Xaranga Samaruc de Burjassot participava en el I Concurs de Xarangues organitzat en la localitat de Calles i, el resultat no va poder ser millor. La formació burjassotera, la majoria dels components de la qual estan formats en l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot, va obtindre el primer premi, dotat amb 1.000€.

Els components de Samaruc van oferir el seu millor repertori al públic congregat per a gaudir de la seua música . El concurs va estar dividit en dues parts: la primera part, per la vesprada, va ser una exhibició en cercavila, on la*Xaranga *Samaruc es va guanyar al públic amb el seu ritme frenètic i la seua animació de carrer. La segona part va tindre lloc per la nit i Samaruc es va enfrontar “cara a cara”, tal com ells mateixos han assenyalat, als seus contrincants: la Xaranga’n Roll de Catarroja, “durant aquest cara a cara, la Xaranga Samaruc va mostrar totes les seues capacitats, amb un repertori d’allò més variat, des de Camela fins a la música de la ruta del bacallà, passant per Alaska, Física o Química i un medley de reggaetón”.

Els components de la formació destinaran part de l’import del premi, tal com han informat, a la pròpia Xaranga, “amb l’objectiu de continuar creixent i buscar noves motivacions”.

Per a estar al corrent de totes les accions que duu a terme la Xaranga Samaruc, es pot seguir les seues xarxes socials, Instagram o Faceboook  i, en el cas de voler contactar amb ells, disposen del correu xarangasamaruc@gmail.com.