L’XI Gala de l’Esport de Burjassot homenatge als millors esportistes del municipi

15 maig 2017|Burjassot

Des de 18/05/2017 fins a 18/05/2017

XI Gala Deportes

El nom de Burjassot, gràcies als seus esportistes i clubs esportius, ha sonat al llarg dels últims dos anys pràcticament en tots els racons d’Espanya i en moltes ciutats estrangeres. I, és que, els assoliments dels esportistes del municipi han fet que cada setmana Burjassot fóra notícia gràcies a ells.

Per a homenatjar-los i mostrar-los l’admiració que el seu poble té per ells, la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, té tot preparat per a celebrar l’onzena Gala de l’Esport del municipi que, el dijous 18 de maig a les 19 hores, reunirà en el Centre Cultural Tívoli a tots els màxims representants del panorama esportiu municipal.

En una vesprada molt especial per a l’esport local, es reconeixerà la gran labor dels clubs esportius per a, seguidament, guardonar als millors esportistes de cadascun dels clubs, triats per ells mateixos. En aquesta vesprada, no podia faltar el reconeixement a l’esport base, el qual dia a dia omple també les instal·lacions esportives de Burjassot de la mà de les Escoles Esportives Municipals, el programa esportiu de l’Ajuntament de Burjassot. Com a colofó, es lliuraran els 31 guardons als esportistes i clubs guardonats en l’onzena Gala de l’Esport pels seus mèrits esportius, trajectòria i resultats. Aquest lliurament de guardons estarà acompanyada per un vídeo en el qual els propis esportistes explicaran què és l’esport per a tots ells. A més, entre els 31 guardonats, es farà un esment especial a Julio Talavera, el que fos president de l’ADERES Burjassot.

L’onzena Gala de l’Esport de Burjassot comptarà també amb un petit espectacle, a l’inici, protagonitzat per les gimnastes i els gimnastas del Club Abetmar; una posada en escena d’impressió que, de segur, farà que els aplaudiments inunden el Tívoli.