L’Agència Jove oferta nous cursos de Becamos i Currículum 2.0 per a juny

23 maig 2016|Burjassot

Word Specialist, Excel Specialist i Excel Expert, dins del programa Becamos i un nou curs de Currículum 2.0, a més de les classes de conversa en anglés, és l’oferta de formació que l’Agència Jove, el servei d’atenció a la joventut de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, ha programat per al mes de juny. Es tracta de tres branques, bàsiques en l’actualitat, per a millorar la formació i també les possibilitats d’ocupabilitat de les persones que opten per dominar aquests programes del paquet Office, seguir conreant l’anglés parlat o saber com elaborar i moure un currículum, adaptat als nous temps.

La matrícula, tant per als cursos de Becamos com per al curs de Currículum 2.0, comença el dilluns 23 de maig i s’estendrà fins a completar les places. Pot fer-se efectiva a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB o de la web, www.imcjb.net.

Quant als cursos del programa Becamos, que tindran lloc en la Campus City, els alumnes de 16 a 30 anys podran accedir als cursos de manera gratuïta mentre que, els de més de 30 anys, hauran d’abonar 12€, que corresponen al percentatge dels drets d’examen. Per a la realització del curs, els alumnes hauran d’acudir a les classes amb els seus ordinadors portàtils. En el cas dels estudiants universitaris, cadascun dels cursos està reconegut amb tres crèdits de Lliure Elecció de la Universitat de València.

El curs de Word Specialist tindrà lloc, del 6 al 15 de juny, els dilluns i dimecres de 10:00 a 11:30 h; el curs d’Excel Specialist serà també, del 6 al 15 de juny, els dilluns i dimecres, de 12:30 h a 14 h, mentre que el curs Excel Expert se celebrarà, del 7 al 16 de juny, els dimarts i dijous, de 12 h a 13:30 h.

Per la seua banda, el curs de Currículum 2.0, que es desenvoluparà en l’aula de Noves Tecnologies de la Casa de Cultura, tindrà lloc del 13 al 29 de juny, els dilluns i els dimecres, de 12:30 h a 14 h.