L’Agència Jove proposa un nou curs de gestió empresarial

6 febrer 2015|Burjassot

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, a través de l’Agència Jove, servei destinat als joves del municipi, ofereix un nou curs gratuït en línia de Gestió Empresarial, a través del programa Emprenjove GVA.JOVE.

Les inscripcions del curs, que s’emmarca dins de l’àrea de formació i ocupació de l’Agència Jove i que es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i de l’IVAJ.JOVE, es poden realitzar del 9 al 16 de febrer en la Seu Electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org, o bé en la web de l’Agència Jove. El curs es desenvoluparà del 23 de febrer al 13 de març.

Destinat a joves emprenedors d’entre 18 i 35 anys, el curs consta de diferents unitats didàctiques en les quals s’ensenyarà als inscrits les diferents formes jurídiques de l’empresa i els tràmits i passos per a la seua creació. També s’introduirà als alumnes en els tipus de contractes de treball, les tributacions, els plans financers o el règim especial d’autònoms i les tècniques de venda. Una vegada finalitzat el curs de gestió Empresarial i superades les activitats proposades en el mateix, l’IVAJ.JOVE emetrà el certificat de realització a aquelles persones que el completen.

Aquest curs dóna l’oportunitat als joves de Burjassot de rebre formació gratuïta orientada cap a l’autoocupació en l’àmbit empresarial, la qual cosa es converteix en una possibilitat per aconseguir un lloc de treball.