L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Burjassot és guardonada amb un dels Premis “Lauri Volpi”

2 novembre 2015|Burjassot

La Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot lliurarà dissabte que ve 7 de novembre els seus III Premis “Lauri Volpi” i, enguany, un dels guardons ha recaigut en l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Burjassot, per la seua contribució a la Societat.

Però, no solament per açò, sinó també pel seu constant i altruista treball pel poble i els seus ciutadans, per la gran labor que realitzen en tots i cadascun dels actes que es duen a terme en el municipi i per la seua dedicació als barris de Burjassot. Un guardó molt merescut del que el regidor Protecció Civil, Manuel Pérez Menero, se sent molt orgullós, ja que es reconeix la labor desinteressada de l’Agrupació.

El lliurament de premis, en la qual també es reconeixerà a la Revista Actualidad Fallera, per la seua contribució al món Faller, i a l’ONCE, per la seua contribució solidària, començarà a les 18 hores amb l’exposició dels treballs premiats en el Casal de la Falla, c/ Lauri Volpi, 24 per a, posteriorment a les 21.45 hores passar al sopar. El lliurament de premis començarà a les 23 hores.