L’Agrupación Musical Los Silos celebra Santa Cecilia, la seua patrona, amb una ampli ventall d’actes

9 novembre 2016|Burjassot

Santa Cecilia, patrona dels músics, serà molt nomenada a Burjassot des d’aquesta mateixa setmana i fins a dimecres que ve 23 de novembre. Serà la mà de l’Agrupación Musical Los Silos que, presidida per Rosa Blasco, ha preparat un ampli programa d’actes, molts d’ells oberts a tota la ciutadania, perquè la música de banda inunde cada racó de Burjassot i per a homenatjar a la seua patrona.

Enguany, a més dels actes purament musicals, l’Agrupación Musical ha iniciat el seu programa d’activitats amb diferents campionats esportius de futbol o frontó, entre altres modalitats, per a fomentar la germanor musical entre els components de l’entitat.

Així, l’11 de novembre serà el primer dels actes que tindrà lloc en el local d’assaig de l’Agrupación, en el Passeig de Concepción Arenal. Aqueix dia, després de l’assaig de la banda, s’oferirà un vi d’honor per part dels nous músics. Un dia més tard, el dissabte 12 de novembre a les 17 hores s’iniciarà la recollida dels nous músics per a, a les 20 hores, gaudir ja en el local d’assajos d’un concert de música de cambra. Seguidament tindrà lloc un vi d’honor per als socis i, a les 22 hores, el tradicional i divertit sopar de disfresses que enguany té com a tema, les Cultures del Món. Amb el temps just per a recuperar forces, el diumenge 13 de novembre, a partir de les 11 hores, celebraran el menjar de germanor amb paelles en la Pinada de la Casa de Cultura.

El dia gran per a l’Agrupació Musical Les Sitges serà el dissabte 19 de novembre quan, a les 18 hores, comence el concert en honor a la seua patrona, Santa Cecilia, en el Centre Cultural Tívoli. Després del concert, els membres de l’entitat burjassotera soparan en el local d’assajos.

Però els actes no acaben aqueix dia ja que, el diumenge 20 de novembre, a les 9:30 hores, els components de l’Agrupació estan convidats a desdejunar xocolata amb xurros i brioixeria per a, a les 12 hores, realitzar un cercavila pel poble per a arreplegar a Santa Cecilia i oferir-li una missa en el seu honor a les 13:15 hores en l’Ermita de Sant Roc. El dia acabarà a les 15 hores amb el dinar en el Centre Cultural Tívoli.

Per a tancar els actes en honor a Santa Cecilia, el dimecres 23 de novembre, sobre les 18 hores, hi haurà un berenar per als alumnes de l’Escola de Música.

A tots aquests actes s’uniran, d’una manera molt especial, la Reina de les Muses 2016, Joana Soriano, acompanyada de les muses Sandra Íñiguez, María Pérez i Ana Alcántara, músiques que enguany viuran la festivitat de Santa Cecilia d’una manera molt diferent i gratificant.