L’Ajuntament de Burjassot adequa, millora i amplia les seues zones de jocs infantils

6 juliol 2015|Burjassot

Fa unes setmanes, l’Alcalde de Burjassot, Rafa García revisava, junt als tècnics municipals, l’estat de les zones de jocs infantils del municipi, veient les necessitats que cadascuna d’elles tenia, quant a reparació, canvi o millora dels elements de cadascuna de les zones.

Després de la revisió de totes les zones, el Consistori, gràcies a una subvenció rebuda per part de la Diputació de València, està duent a terme la millora de totes les zones que així ho requereixen i, alhora, la reparació, substitució i ampliació de jocs en aquelles que s’ha vist que és possible.

Així, les accions més destacades s’estan desenvolupant en les zones de jocs de la Plaza Federico García Lorca, Plaza de la Concòrdia, Passeig El Rajolar, Plaza de les Palmeres, Parc de L’Eixereta i el parc situat darrere de l’Ermita de Sant Roc, amb accés des del Passeig de Concepción Arenal.

Tal com s’ha assenyalat, a més de reparar els jocs o el ferm on estan situats, també es va a procedir a la substitució total dels mateixos o a la seua ampliació en les zones que així ho permeten