L’Ajuntament de Burjassot aposta per la utilització del llenguatge inclusiu

28 setembre 2016|Burjassot

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat per unanimitat de tots els grups, PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciutadans, EU i Totes amb Burjassot, la moció presentada per Compromís per a la utilització del llenguatge inclusiu en totes les comunicacions institucionals del Consistori.

Amb açò, “l‘Ajuntament difondrà una guia en format digital que facilite el compromís d’utilització d’un llenguatge inclusiu entre tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Facilitarà aquesta guia també als portaveus dels grups municipals i a totes les associacions del poble, així com a totes les persones que la sol·liciten“.

Tal com assenyala la moció, també “és responsabilitat de l’Ajuntament sensibilitzar a la població sobre l’ús del llenguatge inclusiu i, d’aquesta labor, es pot aprofitar el ric teixit associatiu de la localitat”, així com treballar “per a aconseguir la implicació de la comunitat educativa“.

Amb l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament de Burjassot es compromet a l’ús del llenguatge inclusiu en totes les comunicacions amb la ciutadania.