L’Ajuntament de Burjassot engega el seu nou Portal de Transparència

13 desembre 2016|Burjassot

De fàcil accés, amb la informació clara i accessible en només un parell de “clics” i amb un disseny nou. Aquestes característiques són les que, sens dubte, defineixen el nou Portal del Transparència de l’Ajuntament de Burjassot que, des de fa uns dies, ja està a la disposició dels ciutadans i les ciutadanes de Burjassot a través de http://transparencia.burjassot.org.

El nou portal, adaptat també a l’accés, consulta i descàrrega de continguts des de dispositius mòbils, inclou un cercador per a facilitar l’accés a tots els continguts del mateix.

A través del citat portal, es poden consultar totes les dades sobre el funcionament del Consistori, des de les ordenances que estan en tramitació i en les quals es poden aportar suggeriments a través del correu trasparencia@ayto-burjassot.es, fins als serveis i procediments municipals, passant per la informació dels alts càrrecs, la pròpia institució consistorial o els temes relacionats amb urbanisme i medi ambient i amb economia, finançament i pressupostos. Així mateix, també es pot consultar la informació sobre contractació i subvencions o la relacionada amb el jurídic i patrimonial.

D’aquesta manera, i tal com s’ha assenyalat, amb tan sols un parell de “clics” els veïns de Burjassot poden estar informats de tota la gestió municipal tenint fins i tot l’oportunitat, com succeeix en les Ordenances en Tramitació, d’aportar els seus suggeriments i idees.

El nou Portal de Transparència ha sigut elaborat gràcies a una subvenció de la Diputació de València.