L’Ajuntament de Burjassot homenatja al Burjassot CF, Campió de Lliga, pel seu ascens a Preferent

10 maig 2016|Burjassot

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot fou, en la vesprada d’ahir, l’escenari d’una explosió d’emocions. Després d’haver signat una temporada excel·lent, ser el flamant Campió de Lliga i haver aconseguit l’ascens a Regional Preferent, el primer equip del Degà de la Comunitat Valenciana, el Burjassot CF, va rebre un merescudíssim homenatge per part de l’Ajuntament de Burjassot, un homenatge impulsat des de la Regidoria d’Esports, que dirigeix Manuel Pérez Menero.

Un a un, i sent ovacionats per tots els seus companys, tots els jugadors que componen la primera plantilla del Burjassot CF, així com tot el cos tècnic, capitanejat per l’entrenador, Rafa Puchol, i també els juvenils que, amb els seus partits jugats amb el primer equip, també han contribuït a l’èxit final de la temporada, van rebre una medalla per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, i el regidor de Governació, Emili Altur.

Per la seua banda, el president del Burjassot CF, Juanjo Huesca, també va rebre el reconeixement del Consistori quan l’alcalde li va fer lliurament d’una reproducció en ceràmica de la simbòlica sitja de la ciutat. Per la seua banda, i després d’unes paraules d’agraïment a l’Ajuntament per haver promogut aquest reconeixement, i d’orgull cap al club que dirigeix, Juanjo Huesca va fer lliurament, tant a l’alcalde com al regidor d’Esports, de dues samarretes oficials del primer equip gualdivioleta, amb els noms de tots dos.

En les seues intervencions, tant l’alcalde de Burjassot com el regidor d’Esports, van reconéixer la immillorable trajectòria que ha seguit el primer equip al llarg de la temporada, obtenint el rècord de puntuació en els 103 anys d’història del club, amb 79 punts aconseguits de 90 possibles, superant en quatre punts l’anterior marca. Al mateix temps, es van enorgullir que el nom de Burjassot haja aconseguit, de la mà del Degà, un triomf més, tan important, per a l’esport local.

La plantilla del primer equip del Burjassot CF, homenatjada ahir, està conformada per por Mahfoud Benamara, Juanvi Vicente Fombuena, Cristian Teruel Maluenda, José Vicente Campos Cuellar, Borja Coronado Valero, José M. Moreno Jiménez, Lorenzo Manso Gómez, José Luis Grau Bueno, Pedro Martín Paton, José Gavilán Castilla, Román Giménez Berloso, Jaime Marín Arques, Óscar Redondo Hernández, Cristian Passera Herrero, Sergio Cantero Morillas, Miler Andrés Aranago Gaviria, Antonio Gómez Espert, Alejandro Cobos Marqués, Autivo Adrián Ponce Mirerna, i el capità Antonio Moreno Rodríguez.

Els juvenils que, en aquesta temporada han jugat en el primer equip del Burjassot CF són Ximo Almenar Caballer, Oleksandar Soltivskyy, Mario Felipe Plasencia, Alejandro Toro Bueno  i Vicente Madrid Correcher.