L’Ajuntament de Burjassot informarà de l’oferta de cursos 2016/2017 del Centre de Formació Les Sitges en la primera setmana de setembre

2 agost 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot està treballant en la nova oferta de cursos del Centre de Formació Les Sitges, un gran ventall d’opcions de formació per a omplir el temps d’oci dels veïns del municipi oferint-los diferents opcions pensades per a totes les edats.

El Consistori informarà, entre el 5 i el 9 de setembre, de l’oferta per al curs 2016/17, horaris, dates de matrícula, inici dels cursos, àrees de desenvolupament dels mateixos, característiques…en definitiva, de l’àmplia varietat de cursos als quals es podran apuntar els ciutadans de Burjassot. Tota la informació es podrà consultar també en la web municipal, www.burjassot.org.

Un any més, l’Ajuntament va a apostar per aquest tipus de formació amb la qual, a més d’aprendre la modalitat escollida, els alumnes tenen l’oportunitat de destinar el seu temps d’oci a desenvolupar les seues aficions sense necessitat d’eixir del municipi.