L’Ajuntament de Burjassot millorarà els seus espais públics amb art urbà

22 gener 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, millorarà la qualitat urbana del municipi, els seus espais públic, donant l’oportunitat els artistes que així ho desitgen de mostrar les seues obres en els espais habilitats pel Consistori.

Des de la citada àrea municipal, s’impulsarà aquest nou projecte que, d’una banda actuarà sobre la qualitat urbana del municipi, millorant la seua estètica i, d’altre, donarà l’oportunitat els artistes de Burjassot de ser partícips del projecte sent ells mateixos els qui, amb les seues creacions d’art urbà, recuperen per al poble espais que actualment estan deteriorats.

En la primera fase del projecte, l’Ajuntament posa a la disposició dels artistes espais com el túnel/pas per a vianants del Camp del Cigronet i del carrer Bétera, el pas per a vianants i el mur del carrer Mèxic, els passos inferiors de la CV-35, al costat del camp de futbol Les Sitges i al Mercat Municipal, els vestuaris de l’antic camp de futbol de les Palmeres, actual aparcament, i el pas per als vianants de la Línia 1 de metro en el carrer Mariano Benlliure.

Els artistes que desitgen participar en el projecte poden sol·licitar-ho per Registre d’Entrada en l’Ajuntament de Burjassot, indicant en el mateix les seues dades de contacte, l’espai en el qual volen plasmar la seua obra, un esbós de la mateixa i indicar si es va a ocupar o no tot l’espai disponible. Així mateix, ha d’indicar el material que necessita per dur-ho a terme i les dates de realització de la seua creació, a més de l’acceptació de les bases que regeixen el projecte.

Els materials necessaris per a realitzar el treball artístic, tal com es desprèn de les bases, seran subministrats per l’Ajuntament, a través de la Brigada d’Obres Municipal, excepte aquells que per la seua especificitat suposen un elevat cost per al Consistori. Tampoc se subministrarà el material en el cas que així ho decidisca l’artista.