L’Ajuntament de Burjassot obri les seues portes al tradicional Betlem de l’AV El Empalme

5 desembre 2016|Burjassot

El hall de l’Ajuntament de Burjassot serà el punt de trobada de menuts i majors a partir del pròxim dimarts 13 de desembre. Aqueix dia, el tradicional Betlem de l’AV El Empalme obrirà les seues portes per a delit de les veïnes i els veïns de Burjassot. Un treball digne dels millors muntadors de pessebres que es podrà contemplar fins al 5 de gener.

Comptant amb la col·laboració inestimable de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, l’entitat burjassotera ja ho té tot preparat perquè les més de 600 peces realitzes amb materials de reciclatge tornen a lluir en el Consistori. Enguany, tal com han assenyalat des de l’AV, han tractat amb major mim la zona d’Egipte que presentarà novetats pel que fa a altres anys.

La inauguració del Betlem serà el dimarts 13 de desembre a les 19 hores. L’horari per a visitar aquest tradicional Pessebre, que porta dotze anys exposant-se en l’Ajuntament i rebent centenars de visites, és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores. Els diumenges i festius estarà tancat. El dia 5 de gener només es podrà visitar al matí.