L’Ajuntament de Burjassot signa un conveni de col·laboració amb l’AV Nucli Antic i l’Almara

6 març 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot té com a objectiu fonamental la protecció i difusió de la història del poble, de la seua cultura. Amb aquesta idea clau en el desenvolupament de totes les activitats que engega a nivell municipal el Consistori, a través de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, ha signat un conveni de col·laboració amb l’AV Nucli Antic per a l’edició i publicació de la revista de l’entitat.

La signatura del conveni ha tingut lloc en l’Ajuntament de Burjassot, sent ratificat pel seu alcalde i president de l’IMCJB, Rafa García, i el president de l’associació veïnal, Jesús Delegido. Un acte emotiu en el qual no han faltat tampoc la vicepresidenta de l’IMCB, Olga Camps, i els regidors de Promoció Econòmica i Urbanisme, Emili Altur i José Ruiz, respectivament, al costat de la junta directiva de l’entitat.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “la revista de l’AV Nucli Antic és una publicació d’obligada consulta per conèixer millor la història del nostre poble a través dels seus articles, es tracta d’un gran treball en pro de la cultura amb un valor incalculable”.

Amb la signatura del conveni l’IMCJB va a col·laborar, tal com s’ha assenyalat, en l’edició, disseny i publicació dels diferents números de la revista que s’acordaran de manera anual. A més de finançar-la, des de l’IMCJB també es facilitaran els materials que disposa la Biblioteca Municipal, en el cas que fóra necessari, per a l’elaboració de la revista. Per la seua banda, l’entitat coordinarà la redacció, edició i publicació de cada número i serà l’encarregada de proposar els continguts i les col·laboracions de cadascun dels mateixos.

A més, el conveni, amb una durada de quatre anys, renovable de manera anual, contempla també la creació d’un Consell de redacció integrat per persones convidades pel Nucli Antic i per l’IMCJB.