L’Ajuntament publica l’esborrany de l’Ordenança sobre Benestar, Sanitat i Protecció Animal perquè els ciutadans realitzen les seues aportacions

18 novembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps, ha publicat en la web municipal, www.burjassot.org, l’Ordenança Municipal sobre Benestar, Sanitat i Protecció Animal amb el clar objectiu que les ciutadanes i els ciutadans del municipi puguen fer els seus suggeriments o aportacions a la mateixa.

El Consistori obri així, una vegada més, la seua gestió a la ciutadania, a la qual li dóna l’oportunitat de participar en la citada ordenança aportant les idees que consideren oportunes i que, posteriorment s’estudiaran per veure la seua possible inclusió en la citada ordenança. Un pas més, com cadascun dels quals dóna l’Ajuntament, en pro de la transparència municipal i de la participació ciutadana, base de la gestió de l’Equip de Govern.

Volem que siga una Ordenança en la qual quede reflectida la protecció animal envers les nostres mascotes”, en paraules d’Olga Camps, “i què millor que fer-ho que comptant amb la participació de les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot que poden aportar-nos les seues idees per a millorar el document elaborat”.

L’ordenança s’ha publicat en el Portal de Transparència, al qual s’accedeix a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en la secció “Informació de rellevància jurídica i patrimonial”, apartat “Ordenances en tramitació”. El correu electrònic al qual es poden enviar els suggeriments és transparencia@ayto-burjassot.es.