L’Ajuntament signa el conveni amb Arropa Valencia per a la instal·lació de contenidors de roba

4 novembre 2016|Burjassot

L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, en companyia del regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano i del regidor de Governació i Medi ambient, Emili Altur, va escenificar ahir (3-11-2016), la signatura del conveni de col·laboració amb els representants d’Arropa València SLU i Càritas, per a la instal·lació de contenidors de recollida de roba en diferents punts del municipi. Aquest acord ja havia sigut aprovat, prèviament, en Junta de Govern Municipal.

Amb la signatura del citat conveni, el Consistori posarà a la disposició d’Arropa l’espai necessari per a la col·locació dels contenidors, assumint Arropa les responsabilitats derivades de la recollida i del manteniment dels mateixos. Així mateix, amb la col·laboració de Càritas i en coordinació amb el Consistori, es duran a terme activitats d’informació i sensibilització ciutadana sobre la importància de la recollida selectiva i reciclatge de roba usada, a fi que uns altres, en situació de necessitat, puguen beneficiar-se del seu ús.

D’altra banda, Arropa informarà a l’Ajuntament, a través del Departament Municipal de Serveis Socials, de les ofertes d’ocupació existents vinculades amb el projecte tèxtil, perquè ciutadans i ciutadanes de Burjassot puguen accedir als processos de selecció d’aquestes ofertes. D’igual manera, el Consistori procurarà el suport a Arropa per a participar en iniciatives que puguen sorgir de l’Administració Autonòmica o d’altres administracions relacionades amb la gestió del procés de la roba de segona mà, amb especial referència a la generació de llocs de treball d’inserció sociolaboral i a la reducció de l’impacte mediambiental dels residus.

Els contenidors se situaran, pròximament, en l’Avinguda Pi i Margall, encreuament amb el carrer Mariano Ribera, Ronda de El Castell, encreuament amb el carrer Sèquia Montcada; en el carrer Vázquez de Mella, encreuament amb Mestra Inés Mir; en la Plaza Francisca Navarro, encreuament amb Joaquín Navarro; en el carrer José Carrau, encreuament amb Mestre Lope; en el carrer Pintor Goya, encreuament amb Bautista Riera; en el carrer General Prim, encreuament amb Doctor Lleonart; en la Carretera de Llíria, encreuaments amb carrers Independència i Balmes i, finalment, en el Parc Albán.