L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha signat hui la cessió definitiva del Centre social Ausiàs March

10 abril 2015|Burjassot

Després de més de dos anys d’espera, hui s’ha signat per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, l’acta de cessió definitiva del Centre Social Ausiàs March per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, al municipi de Burjassot, acte durant el qual han sigut lliurades les claus de l’edifici a l’alcalde. A partir d’aquest moment, i amb aquesta signatura, queda desbloquejat el procés de trasllat dels alumnes del Col·legi Públic Sant Joan de Ribera a aquest edifici de forma provisional mentre duren les obres de rehabilitació del mateix col·legi, trasllat que també desbloqueja l’inici de les mateixes.

El lliurament definitiu per part de l’àrea de Cultura a l’Ajuntament suposa ara l’adequació de l’espai com a ús educacional provisional per part de l’àrea d’Educació de la Conselleria, i el trasllat dels alumnes que encara estan en el Col·legi Públic Sant Joan de Ribera, procés que des de l’Ajuntament consideren que serà àgil i breu, la qual cosa permetrà, en un curt període de temps, l’inici de la rehabilitació de l’edifici del col·legi.

“És un moment importantíssim per a aquesta ciutat, per a tots, però especialment per a la comunitat educativa del Col·legi Públic Sant Joan de Ribera, que són els primers que van a poder gaudir de l’edifici, ja que ens vam comprometre a cedir-ho en el moment de la recepció perquè es pogueren traslladar allí i així poder iniciar les obres. Ha arribat aquest moment, i des d’ací cal agrair a tothom que ha format part de les reivindicacions, de les accions de protesta, a les persones que han estat sempre recolzant les accions que s’han dut a terme des d’aquest equip de govern i des del mateix centre escolar, també des d’El Renàixer, a la Federació de Veïns, als pares i mares dels alumnes, a l’Ampa del centre….a tots cal donar les gràcies i felicitar-nos perquè hem, entre tots, aconseguit desbloquejar aquesta situació i continuar fent passos, primer en la rehabilitació del centre escolar, i després, una vegada estiga acabada l’obra i resituats els xiquets, en l’ús per part d’aquesta ciutat de l’edifici”, declara l’alcalde, Rafa García.

“Em sent feliç pel que hem aconseguit, agraït pel treball intens que s’ha realitzat en els últims mesos i durant aquests anys, i esperançat perquè s’albira el final a un dels greus problemes d’aquest poble. Anem a seguir treballant per fer els passos necessaris perquè en breus dies seguim tenint bones notícies respecte al trasllat dels alumnes a l’Ausiàs March i l’inici de les obres del CEIP Sant Joan de Ribera. L’edifici ja és de Burjassot, ja és de tots els seus veïns, i és una gran satisfacció poder dir-ho”, finalitza García.