L’alcalde de Burjassot revisa el nou sistema d’enllumenat del municipi en una visita a peu de carrer per garantir el bon funcionament

16 gener 2015|Burjassot

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va realitzar ahir dijous una visita a peu de carrer de totes les zones del municipi que s’han vist afectades pel canvi en el sistema d’il·luminació. Una vegada implantat el sistema ara és el moment de procedir a la seua revisió, fil per randa, per veure en quines ubicacions pot ser reforçat en cas que la nova il·luminació per led produïsca una llum insuficient a causa de les característiques de les mateixes.

Per a açò, l’alcalde, juntament amb els tècnics municipals i l’empresa responsable de la instal·lació de la il·luminació led, van realitzar una visita específica als llocs en els quals s’ha pogut detectar escassa il·luminació per reforçar el sistema. Després de la mateixa, l’Ajuntament procedirà a reforçar tots els punts de llum que puguen tenir insuficiències per a així garantir la bona visibilitat en els carrers del municipi.