L’arbre dels desitjos dels Drets Humans i dels Drets Animals es crea en la Biblioteca Infantil

5 desembre 2016|Burjassot

Les activitats gratuïtes d’animació lectora de la Biblioteca Infantil van a reprendre’s el dijous 15 de desembre a les 18 hores amb una acció molt especial i, alhora compromesa. En aquesta ocasió, els menuts participants tindran l’oportunitat d’aprendre i reflexionar sobre els Drets Humans i els Drets Animals.

I ho aprendran i reflexionaran a través de l’arbre dels desitjos en el qual plasmaran aquells drets que els agradaria que es compliren durant l’any que ve. Desitjos que penjaran en l’especial arbre de Nadal que s’elaborarà entre tots en la Biblioteca Infantil.

Després d’explicar la Declaració dels Drets Humans i Drets Animals, els participants pensaran en tot el que els agradaria que es complira en el 2017 vinculat a aquesta declaració. Després de la lectura, es confeccionarà el citat arbre de Nadal en el qual es posaran adorns nadalencs i s’escriuran els missatges i desitjos per al pròxim any.

Imaginació, papers de color, tradició, treball en equip, solidaritat, compromís… tot es donarà cita en una de les últimes activitats d’enguany de la Biblioteca Infantil