“Las almas de Rhaina” arriben a la Casa de Cultura en una nova presentació literària

7 desembre 2021|Burjassot

Des de 10/12/2021 fins a 10/12/2021

Las Almas de Rhaina

El divendres, 10 de desembre, la Casa de Cultura de Burjassot acollirà una nova presentació literària, dins de les activitats de foment de la lectura programades per les Biblioteques Municipals.

En aquesta ocasió, Pilar Fernández presentarà el seu llibre, “Las almas de Rhaina”, en un acte que tindrà lloc a la Sala d’Audiovisuals. Una presentació diferent en la qual la música també tindrà protagonisme i en la qual Pilar estarà acompanyada per Eva Gómez, gaitera de la banda de música tradicional del Centre Gallec de València; Antonio Gerrits, el representant de l’autora i Antonio Jornet, padrí de la presentació.

Veïna de Burjassot des dels cinc anys, la passió per escriure li ve a Pilar des de molt jove, iniciant-se en el món de l’escriptura a través de la creació de contes. Durant el confinament de l’any passat, va acabar i va publicar la novel·la que presentarà a la Casa de Cultura.

Las almas de Rhaina és la primera part d’una trilogia que està dedicada al públic amant de la temàtica esotèrica, tal com l’autora assenyala; un llibre en el qual també tracta el tema de la regressió. El llibre compta amb Adrián Narango com a redactor i està editat per Independenty Published 2020.

La presentació del llibre finalitzarà amb la música cèltica que interpretarà Eva Gómez.