Les animacions lectores de febrer s’inicien a Burjassot amb el llibre “La realidad de Abby”, de José Manuel Martínez

4 febrer 2020|Burjassot

Des de 07/02/2020 fins a 07/02/2020

Cartel La realidad de Abbey 7-02-2020

Amb l’inici del nou mes, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha presentat la seua programació d’animació lectora i de foment de la lectura; una programació plena d’activitats gratuïtes per a totes les edats que començarà aquest divendres 7 de febrer.

I ho farà amb la presentació del llibre “La realidad de Abby” de José Manuel Martínez García, editat per Célebre Editorial. Una presentació que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 19.00 hores. Escriptor valencià, José Manuel es defineix com a escriptor autodidacta i amant vocacional de l’escriptura de manera. La poesia, la narrativa…elles li fan lliure, tal com ell mateix assenyala. L’obra que presenta a Burjassot narra les aventures d’Abby, dona científica que es veurà embolicada en una entropia de titàniques dimensions al llarg de la història.

La segona activitat del mes, pensada per al públic infantil, tindrà lloc el dimarts 11 de febrer a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil. En ella, els menuts participants treballaran el llibre de Davide Cali i Anna Laura Cantone anomenat “¿Qué es el amor?”, que recull el gust dels xiquets i les xiquetes per realitzar preguntes sobre tot tipus de temes, el seu inconformisme en les respostes i el seu afany de saber més. Després d’aquesta primera part de debat i preguntes, per part de tots els presents es crearà un marca pàgines en forma de cor.

L’última setmana del mes serà la més intensa per a les Biblioteques ja que, de dimecres a divendres, es multiplicaran les activitats. Així, el dimecres 26 de febrer “L’arbre dels llibres” arribarà a la Biblioteca Infantil, a les 18.00 hores, en una activitat recomanada per a xiquetes a partir de 6 anys. En aquesta, es posarà l’accent en el foment de l’hàbit lector des de més menuts i també es crearà un punt de lectura.

Un dia més tard, el dijous 27 de febrer, la planta baixa de la Casa de Cultura acollirà, de 17.00 a 19.00 hores el Mercat del Bescanvi de Llibres que, com cada últim dijous del mes arriba a la programació de les Biblioteques Municipals. Després de realitzar 180 barates el mes de gener, aquesta activitat continua sent una de les més demandades per part dels usuaris i usuàries de la Casa de Cultura.

Per a finalitzar la setmana, el divendres 28 de febrer, a les 19.00 hores, tindrà lloc la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults, la qual estarà dedicada aquest mes a la novel·la “El amante silencioso”, de Clara Sánchez.