‘Las aventuras de Pil’ i ‘Animales Fantásticos: Los Secretos de Dumbledore’, pròximes estrenes al cinema Tívoli

25 abril 2022|Burjassot

Des de 29/04/2022 fins a 01/05/2022

Després de dos caps de setmana seguits en els quals el cinema Tívoli de Burjassot ha encadenat quatre i cinc dies de programació seguits, el pròxim cap de setmana, de transició d’abril a maig, el cinema local torna a la normalitat amb la seua cartellera de divendres a diumenge. Això sí, segueix amb la seua bona ratxa d’estrenes i donarà la benvinguda al mes de maig amb dues propostes per a tota la família: Las aventures de Pil i Animales Fantásticos: Los secretos de Dumbledore.

El divendres 29 i el dissabte 30 d’abril, a les 19: 30h i també el diumenge 1 de maig, a les 16: 30h, el cinema Tívoli proposa Las aventuras de Pil, una pel·lícula francesa d’animació, de molt bella factura, amb l’Edat Mitjana europea com a teló de fons. Es tracta del projecte personal del jove guionista i realitzador francés Julien Fournet, responsable dels dos lliuraments de La panda de la selva. L’acció transcorre a França, en plena Edat Mitjana ideal, en la ciutat de Roc-en-Brume. Allí viu Pil, una xiqueta òrfena que viu en un elevat amagatall, acompanyada de les seues mascotes, un parell de mosteles, robant una mica de menjar al pobre Crobar, el gros vigilant del castell. Pil, a més de ser una pilluela, és molt moderna; porta els cabells curts pentinats a l’estil punk, porta pantalons, i no calla el que pensa. En una de les seues expedicions, descobrirà un complot: el regent es disposa a eliminar al príncep hereu i a fer-se coronar, així que Pil es farà a l’aventura de salvar al príncep -amb l’ajuda de les seues mescotes, de Crobar i d’un bufó, demostrant la noblesa del seu cor.

La segona proposta per al cap de setmana arriba amb Animales Fantàsticos: Los secretos de Dumbledore, que tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 29 i el dissabte 30, a les 22.30 h i el diumenge 1 de maig, a les 19.30 h. Es tracta del tercer lliurament d’aquesta saga dirigida per David Yates i amb guió de J.K Rowling. Amb Eddie Redmayne i Jude Law com a protagonistes.

En aquest tercer lliurament, el malvat i poderós mag Grindelwald continua buscant adeptes a la seua causa, però aquesta vegada es transportarà a tots els racons i mons màgics existents per a obtindre el que vol. D’altra banda, Dumbledore unirà al seu propi exèrcit format per Newt i Theseus Scamander, Jacob, entre altres, per a posar fi a la guerra que està a punt de començar Grindelwald en el seu nom. Mentre troben aliats i la manera de posar fi a aquesta fosca edat, el passat de Dumbledore anirà cada vegada prenent més presència en la història entre ell i el seu antic amic Grindelwald, amb qui li uneixen altres grans llaços, més enllà de l’enemistat.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció.