Les Biblioteques Municipals celebren el Dia de la Biblioteca amb diferents activitats

19 octubre 2018|Burjassot

Des de 22/10/2018 fins a 24/10/2018

Animación Lectora

El pròxim 24 d’octubre, es celebra el Dia de la Biblioteca i, com no podia ser d’una altra manera, l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot ha preparat un ampli ventall d’activitats per a commemorar un dia tan important i destacat.

Així, les accions per a celebrar el Dia de la Biblioteca començaran el dilluns 22 d’octubre a les 18 hores a la Biblioteca Infantil on tindrà lloc una nova vesprada d’animació lectora gratuïta. Els xiquets i les xiquetes usuàries d’aquest servei municipal gaudiran de l’activitat “*Bibliomural”. Després de llegir el pregó pel Dia de la Biblioteca, els participants veuran un vídeo-conte a partir del qual hauran de buscar a la Biblioteca algun dels llibres de llavors que es nomenen en aquest conte. En els llibres hi haurà paraules que “cauen” a partir de les quals els menuts hauran de crear una nova narració.

Un dia més tard, el dimarts 23 d’octubre, a les 18 hores, Burjassot Ràdio s’uneix a la celebració del Dia de la Biblioteca amb un programa especial de “Los peques en la radio” i “La Biblio” en el qual el protagonisme serà per a les més lectores i els més lectors de les Biblioteques, d’adults i infantil, els quals explicaran el seu hàbit lector, les seues lectures favorites, la seua motivació lectora…

Aquests lectors, rebran el dimecres 24 d’octubre, a les 18.45 hores, el seu diploma de “més lectors” a la Biblioteca d’Adults. Després del lliurament dels diplomes, els components del Club d’Escriptura i del Club de Lectura realitzaran una lectura en veu alta també a la Biblioteca d’Adults. La lectura començarà sobre les 19 hores.

Tres dies d’intensa activitat de les Biblioteques Municipals de Burjassot que conviden a participar en totes les persones que ho desitgen.