Les Biblioteques Municipals tanquen el curs amb el Mercat del Bescanvi i la sessió del Club de Lectura

5 juny 2019|Burjassot

Des de 27/06/2019 fins a 28/06/2019

Un mundo feliz

Arriba a la seua fi el mes de juny i amb ell les activitats de foment de la lectura de les Biblioteques Municipals, les quals s’acomiaden fins al mes de setembre.

Per a tancar la programació del mes i del curs, l’equip de Biblioteques ha marcat dues dates en l’última setmana de juny: el dijous 27, que tindrà lloc el Mercat del Bescanvi de llibres i el divendres 28 de juny, en què se celebrarà la sessió mensual del Club de Lectura.

De 17.30 a 19.30 hores, el dijous 27 de juny tindrà lloc el Mercat del Bescanvi en la planta baixa de la Casa de Cultura, activitat que, com és habitual, té lloc cada últim dijous del mes. En el Mercat, es podran intercanviar aquells llibres ja llegits per les novetats que els més lectors vulguen conéixer.

Aldous Huxley i el seu llibre “Un mundo feliz” centraran la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults. Conformat per 25 usuaris, el Club debatrà sobre la publicació i donaran els seus punts de vista després de la lectura. Serà el divendres 28 de juny a les 19 hores, també a la Casa de Cultura.

Aquestes dues activitats posen el punt i final a la programació d’aquest curs de les Biblioteques Municipals; programació que tornarà el mes de setembre amb novetats, activitats per a totes les edats i noves accions de foment de la lectura.