Les Biblioteques Municipals tanquen maig amb el Mercat del Bescanvi i el Club de Lectura

18 maig 2023|Burjassot

Des de 02/06/2023 fins a 02/06/2023

Madona

El mes de maig arriba a la seua fi i, amb ell, finalitza també la programació d’activitats d’Animació Lectora que han desenvolupat les Biblioteques Municipals de Burjassot. I ho fa amb noves sessions del Mercat del Bescanvi de Llibres i del Club de Lectura, en un mes en el qual tampoc no han faltat les visites dels centres escolars a la Biblioteca Infantil.

Concretament, al maig, han visitat la Biblioteca Infantil el CEIP Les Sitges, en el cicle de primària; el CEIP El Pouet, en el cicle d’infantil i primària i el CEIP Sant Joan de Ribera, en el cicle d’infantil.

El Mercat del Bescanvi de Llibres arribarà, com cada últim dijous de mes, el dia 25 de maig, a les 17.00 hores a la planta baixa de la Casa de Cultura. En aquest mercat, com és habitual, es podran intercanviar llibres.

En el cas de la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults, tindrà lloc el divendres 2 de juny, a les 19.00 hores i estarà dedicada al llibre ‘Madona con abrigo de piel’ la novel·la més venuda a Turquia dels últims anys i un best seller internacional amb més d’un milió de còpies, traduïda a més de 10 idiomes i escrita per Sabahattin Ali.

El llibre narra la història d’amor entre un jove turc i una pintora alemanya al Berlín dels anys 20. És una gran història d’amor, de dues soledats que es troben, i també la història d’Alemanya i Turquia en uns decisius anys 20.