Les Biblioteques Municipals començaran les activitats de dinamització lectora, el 14 de setembre

14 agost 2023|Burjassot

Des de 20/09/2023 fins a 20/09/2023

Libros

Després del descans estival i amb moltes ganes de continuar oferint a les i els xiquets de Burjassot grans activitats d’animació lectora per a foment de la lectura, l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot començarà les seues accions el 14 de setembre.

Aqueix mateix dia, a les 18.00 hores i amb l’objectiu de refrescar a les seues xicotetes i xicotets usuaris el funcionament de la Biblioteca Infantil, es realitzarà una acció formativa, des d’un punt de vista divertit i molt didàctic, en el qual es donaran a conéixer els recursos que ofereix aquest espai municipal. Amb jocs i concursos podran convertir-se en els millors ajudants de biblioteca.

Un dia més tard, el divendres 15 de setembre, i en el Poliesportiu Municipal, es podrà gaudir d’un divertidíssim contacontes que arriba de mans de Rebombori Cultural, amb el nom Blasco Ibáñez: Un carrer en cada poble. Una activitat que ix de la Biblioteca Infantil i que s’obri a tota mena de públic en un dels espais més estimats per les i els burjassoters.

Continuant amb les activitats del mes, el dimecres 20 de setembre, a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil, es commemorarà el Dia Internacional de les persones sordes amb l’animació lectora Mil maneres d’escoltar. I, el divendres 22 de setembre, arriba la primera presentació literària del nou curs de mans d’Amparo Ramos que presentarà a la Casa de Cultura el seu llibre Todos los esquelos son blancos. Serà a les 19.00 hores.

En la recta final del mes, i com és habitual, arribarà el Mercat del bescanvi, el dijous 28 de setembre en l’hall de la Casa de Cultura, i la sessió del Club de Lectura, dedicada aquest mes a Nadie lo sabe de Tony Gratacós, farà el propi el divendres 29 de setembre.