Les Biblioteques Municipals de Burjassot inicien l’any amb noves activitats gratuïtes d’animació lectora

20 gener 2020|Burjassot

Des de 22/01/2020 fins a 23/01/2020

Animación Lectora

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha començat l’any oferint a xiquets i a majors activitats gratuïtes d’animació lectora amb l’objectiu de continuar fomentant la lectura en el municipi.

Pensant en els xiquets, el dimecres 22 de gener a les 18.00 hores tindrà lloc a la Biblioteca Infantil l’animació lectora “Ordenats però no regirats!” a través de la qual la tècnic de la biblioteca formarà als participants sobre el funcionament d’aquest espai municipal i la important funció del bibliotecari.

Un dia més tard, el dijous 23 de gener, a les 19.00 hores, la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre “Estrellas y cedros sobre fondo blanco”, d’Antonio Andújar  i editat per Almoina Vinatea Editorial. La publicació dedica una aportació solidària per a ajudar, amb material educatiu, als xiquets dels camps de desplaçats en el nord de Síria, gràcies a l’ONG madrilenya “Asociación de apoyo al pueblo sirio ” (AAPS). La presentació del llibre comptarà amb la col·laboració dels escriptors Nieves Michavila i Paco Arenas.

Nascut en la veïna localitat de Paterna, Antonio Andújar és Llicenciat en Psicologia i Diplomat en Magisteri amb Màster en Psicologia Clínica i Gerontologia Social, compatibilitzant la seua professió de psicòleg general sanitari amb l’activitat docent en cursos d’atenció soci sanitària i altres àrees formatives. En la seua faceta literària, Antonio és l’autor de “Bib-Rambla. El silencio habitado de las casas”, o “*Martini el Spagnolo”, entre altres títols.