Les Biblioteques Municipals recullen més de 400 productes de la seua sanció solidària per a Càritas

6 març 2020|Burjassot

L’any 2013 les Biblioteques Municipals de Burjassot posaven en marxa una campanya solidària per a ajudar a les persones necessitades del municipi. Una iniciativa que va ser molt ben acollida per les usuàries i els usuaris d’aquest servei municipal que, any a any, han realitzat un major nombre d’aportacions solidàries.

Bon exemple d’això són els 447 productes que es recollien en 2019 i que han anat directament dirigits a Càritas de la Parròquia Sant Joan de Ribera de Burjassot, encarregada de repartir-los entre les persones necessitades. D’aquests productes, destaquen els més de 103 paquets d’arròs recollits, el gran nombre de llandes de conserves o de llegums cuits i la pasta, amb 142 paquets donats.

A aquests productes s’uneixen les galetes, la tomaca fregida, la llet o l’oli, tot això productes de primera necessitat que Càritas s’encarrega de donar a les famílies del municipi que estan passant per una situació complicada.

Amb la sanció solidària, les biblioteques donen l’oportunitat de canviar les sancions que han acumulat els usuaris per entregar tard els llibres o el material audiovisual per productes d’alimentació no perible. D’aquesta forma, els usuaris de les biblioteques poden continuar llegint els seus llibres favorits ja que les sancions són anul·lades per un quilo d’arròs, sucre, conserves, llet, oli o qualsevol tipus de producte no perible que puguen aportar.