Les Biblioteques Municipals de Burjassot reprenen la seua programació cultural després del descans estival

27 juliol 2018|Burjassot

Actividades diciembre Biblioteca Infantil

Amb les piles carregades després d’unes merescudes vacances estivals, les Biblioteques Municipals de Burjassot van a reprendre la seua activitat cultural oferint a grans i xicotets divertides i, alhora, formatives animacions lectores gratuïtes de foment de la lectura. Activitats que, en el mes de setembre, els portaran també a commemorar el Dia de la Pau que se celebra a tot el món el 21 de setembre.

Les activitats del nou curs començaran el 14 de setembre amb la presentació del llibre “Inteligencia artificial y desempleo tecnológico: La cosa, d’Arturo Gradolí, informàtic de la Universitat Politècnica de València, filòsof i màster de la Ciència i Comunicació Científica per la Universitat de València. En la presentació comptarà amb la participació de Francisco Álvarez Molina, Director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme que, a causa de l’amistat que li uneix amb l’autor, no deixarà passar l’oportunitat d’estar al seu costat, a títol personal, en aquesta vesprada tan especial per a Arturo. Serà a les 19 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura. 

La celebració del Dia Internacional de la Pau serà el fil conductor de la segona de les activitats del mes que continuaran el dilluns 17 de setembre, just uns dies abans de la commemoració de l’efemèride. En aquest dia, el conte “¡Osos de Granja!” serà el protagonista de l’activitat d’animació lectora. Conte a través del com es treballaren valors com el respecte, la solidaritat, la tolerància o la por al diferent. Serà a les 18 hores en la Biblioteca Infantil. 

Perquè les i els xiquets usuaris sàpien en tot moment com cercar un llibre en la Biblioteca Infantil o coneguen les normes d’aquest servei municipal, l’animació del 26 de setembre estarà dedicada a recordar el bon ús de la biblioteca i a conèixer els seus racons. Una manera molt divertida d’aprendre jugant a través de l’animació “Tras la pista”, que tindrà lloc a les 18 hores en la Biblioteca Infantil.

Per a finalitzar el mes d’activitats, el dijous 27 de setembre tindrà lloc la primera vesprada del curs del Mercat del Bescanvi, de 17:30 a 19:30 hores en l’hall de la Casa de Cultura donant l’oportunitat d’intercanviar llibres sense cost per als i les veïnes del municipi. I, el divendres 28 de setembre se celebrarà una nova sessió del Club de Lectura amb George Orwell i la seua Rebelión en la granja com a protagonista de la mateixa. Tindrà lloc a les 19 hores en la Casa de Cultura. 

A més de totes aquestes activitats, des de la Biblioteca Infantil, col·laborant amb Burjassot Radio, se seguirà animant als i les més xiquetes a descobrir el món de la ràdio a través del programa Los peques en la radio que s’emet tots els dimarts de 18 a 18:30 hores en la 93.8 FM. Un programa fet per i ells.