Les Biblioteques Municipals dediquen les Animacions Lectores del maig al Dia Internacional dels Museus

2 maig 2023|Burjassot

Des de 04/05/2023 fins a 04/05/2023

mar Sorolla

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, el pròxim 18 de maig, les Biblioteques Municipals de Burjassot han preparat les Animacions Lectores del mes centrades en aquesta commemoració.

Així, la primera activitat se centrarà en l’obra d’un dels grans genis de la pintura valenciana, Joaquín Sorolla. A més d’explicar als xicotets participants que el 2023 és l’Any Sorolla, per ser el centenari de la seua mort, en aquesta primera animació podran conéixer molt més l’obra del pintor.

El 4 de maig, a les 18.00 hores, la cita serà a la Biblioteca infantil on tindrà lloc l’animació baix el títol ‘La mar de Sorolla’. Per a començar l’activitat es projectaran les il·lustracions d’un conte amb el qual es donarà a conéixer la biografia del pintor: els seus estudis a València, els seus viatges pel món, la seua família, el seu estil de pintura… No sols es busca explicar la vida del pintor, sinó fer participar als xiquets i xiquetes preguntant-los si saben on estan aqueixos llocs i explicant el que es veu en cadascun dels quadres.

Una vegada s’hagen familiaritzat amb la figura de Sorolla, en la part de taller de l’activitat, es recrearà el seu estil en diferents pintures, amb la mar de protagonista. Una part de l’animació en la qual també podran participar els adults que acompanyen als xiquets a la Biblioteca Infantil.