Les Biblioteques Municipals acomiaden l’any celebrant el Dia dels Drets Humans i el Dia dels Drets dels Animals

3 desembre 2018|Burjassot

Des de 10/12/2018 fins a 10/12/2018

Bibliotecas Municipales

Després d’un intens any en el qual, cada mes, han anat desenvolupant activitats de foment de la lectura per a totes les edats, les Biblioteques Municipals acomiaden 2018 amb més activitats d’animació lectora. Activitats que, al desembre, commemoraran el Dia dels Drets Humans i dels Drets dels Animals, el 10 de desembre.

Aqueix mateix dia, a les 18 hores a la Biblioteca Infantil, tindrà lloc la primera animació del mes en la qual, cada xiquet participant es presentarà i explicarà quin és el seu animal favorit. Després d’aquesta presentació es projectarà un vídeo sobre els drets dels animals i es repartiran animals ja retallats que s’hauran de pegar en els paisatges que més els agraden i on pensen que seran més feliços. Per a finalitzar l’activitat cada participant farà un dibuix del seu animal favorit; dibuix que es quedarà exposat a la biblioteca.

El Nadal també serà protagonista de les animacions del mes amb tres activitats en les quals la música i la decoració seran els fils conductors. Així, la música arribarà en dues vesprades a la Biblioteca Infantil, la de l’11 i la del 12 de desembre, en tots dos casos a les 18 hores.

El dimarts 11 de desembre, El Nadal Rocker arribarà a la biblioteca de la mà de Santi Gassó, que està realitzant les seues pràctiques del curs de Monitor de Temps Lliure de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut. Santi ha ideat una activitat molt divertida en la qual es tocaran nadales amb guitarres clàssiques donant-los un toc roquer i, durant l’actuació, els xiquets participants, vestits de roquers, acompanyaran a les guitarres amb les panderetes i aprendran a seguir el ritme. Santi estarà acompanyat de Joaquín, un pare d’una usuària de la Biblioteca Infantil.

Un dia més tard, el dimecres 12 de desembre, serà el moment d’escoltar la música de trompeta. En aquest cas, de la mà de José Manuel Ordiñana Ricart, apassionat de la música que també interpretarà nadales amb el citat instrument. Serà a les 18 hores a la Biblioteca Infantil.

Per a finalitzar el mes, el dimarts 18 de desembre a les 18 hores a la Biblioteca Infantil, l’animació “Felicitem el Nadal” farà que els menuts participants, amb l’ajuda de Lucía Mirela, que està realitzant les seues pràctiques del curs de Monitor de Temps Lliure de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, elaboren una targeta nadalenca amb un bonic missatge. Una felicitació nadalenca d’allò més original que els xiquets i xiquetes es podran portar a casa.

Amb aquesta animació, l’equip de Biblioteques s’acomiada fins al mes de gener en el qual començaran l’any amb força i proposant noves activitats d’animació lectora i foment de la lectura.