Les Biblioteques Municipals acomiaden març amb una nova Animació Lectora i amb el Mercat del Bescanvi de Llibres

14 març 2022|Burjassot

Des de 31/03/2022 fins a 31/03/2022

El monstruo de los colores

El dijous 31 de març, les Biblioteques Municipals proposen dues noves activitats de dinamització lectora per a totes les edats. D’una banda, a les 17.00 hores, en la planta baixa de la Casa de Cultura, torna el Mercat del Bescanvi de Llibres, que dóna l’oportunitat a la ciutadania d’intercanviar els llibres ja llegits per aquells que es vulguen descobrir. El Mercat del Bescanvi de Llibres romandrà muntat fins a les 19.00 hores.

Si això succeeix a la Casa de Cultura, a la Biblioteca Infantil es convida a tots els seus usuaris i usuàries, a partir de les 18.00 hores, a celebrar el Dia Mundial del Teatre. En aquest cas, la tècnica responsable de l’activitat convidarà a tots els xiquets i xiquetes a conéixer el món del teatre a través de la projecció del vídeo del conegut conte, El monstruo de los colores, de l’autora Anna Llenas i publicat per l’editorial Flambotant, a través del qual podran conéixer en què consisteix el teatre d’ombres. A continuació, tots els participants podran gaudir d’un taller artístic en el qual crearan les seues pròpies figures per al teatre d’ombres i, a través del projector, ells mateixos realitzaran una representació teatral.

Durant la presentació de l’activitat es mostraran llibres de teatre on, entre tots els participants, es buscaran les diferències entre el teatre i la resta de gèneres literaris.