Les Biblioteques Municipals ensenyen a reciclar, reutilitzar i reduir i consciencien sobre la cura del medi ambient

28 maig 2018|Burjassot

Des de 05/06/2018 fins a 05/06/2018

Biblioteca Infantil reciclaje

El respecte a l’entorn, la importància d’aplicar les tres “R” a casa, reutilitzar, reciclar i reduir, i de conscienciar sobre la cura del medi ambient seran els fils conductors de les diferents activitats d’animació lectora, gratuïtes, programades des de l’Equip de Biblioteques Municipals en aquest mes de juny.

I, és que, al juny, concretament el dia 5 , se celebra el Dia Mundial del Medi ambient i aqueix dia començaran les activitats amb l’animació en valencià “Quant de fem…cada cosa en el seu lloc!“. Després del visionat d’un vídeo-compte, amb el qual començarà l’activitat a les 18 hores en la Biblioteca Infantil i a través del qual els participants descobriran que les piles també es reciclen, es parlarà de la importància del reciclatge, dels tipus de contenidors que hi ha i de com classificar el fem que es genera en les llars. Per grups, els participants hauran de reciclar i ordenar el fem deixant cada desfet en el seu corresponent contenidor.

La segona activitat del mes, el dimecres 13 de juny també a les 18 hores en la Biblioteca Infantil, portarà a la lectura en veu alta de “El Gigante Clementín”, lectura obligatòria en aquest mes de juny ja que parla sobre les 3R: reutilitzar, reciclar i reduir. Després de la lectura s’obrirà un debat sobre aquesta i es passarà al taller artístic en el qual la reutilització d’elements serà la base del mateix.

Ja entrats de ple el mes de juny, el dijous dia 21 serà la desena sessió del Club de Lectura, a les 19 hores en la Casa de Cultura. Sessió que aquest mes tindrà com a llibre de debat “Rebelión en la granja”, de George Orwell. Eixe mateix dia, dijous, de 17:30h a 19:30h, tindrà lloc el Mercat del Bescanvi, corresponent a l’edició del mes de juny. 

Un dia més tard, el divendres 22 de juny, també en la Casa de Cultura i a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “Después del huracán”, de Sara Pavón (Sara Leo). Una presentació que comptarà també amb un recital dels seus versos, prosa poètica, i en el qual no faltarà la música.