Les Biblioteques Municipals entreguen els diplomes als més lectors de l’any

11 octubre 2021|Burjassot

Des de 18/10/2021 fins a 18/10/2021

Día de las Escritoras

Dins de les activitats per a commemorar el VI Dia de les Escriptores i el Dia de les Biblioteques, les Biblioteques Municipals de Burjassot viuran una de les jornades de l’any més importants i, alhora, emotives de l’any. Es tracta d’una vesprada de lectura i de reconeixement als més lectors de Burjassot, aquest any dos xics, la passió dels quals per la lectura els ha portat a ser els triats enguany per a rebre un diploma acreditatiu i un lot de llibres.

Així, el dia 18 d’octubre, a les 18.00 hores, la Bibioteca d’Adults acollirà el lliurament dels diplomes a Antonio Cañadas Soler, el més lector de la Biblioteca d’Adults en 2021, amb 54 préstecs, i a Joel Zanón Torres, de només 5 anys, que ha realitzat 30 préstecs a la Biblioteca Infantil.

Aquesta vesprada tan especial comptarà també amb la col·laboració de diferents col·lectius del municipi que realitzaran lectures en veu alta dels textos proposats per la Biblioteca Nacional d’Espanya (BNE).

Les Biblioteques Municipals s’han adherit, un anys més, a la campanya del “VI Dia de les Escriptores” de la BNE en col·laboració amb la Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries (FEDEPE) i amb l’Associació Clàssiques i Moderna. El lema de la campanya d’enguany és“Llegir les edats de la vida”.