Les Biblioteques Municipals inicien la seua programació mensual amb la presentació del llibre “Sólo el tiempo es dueño de tu vida” de Mª Victoria Beltrán Cruz

3 octubre 2019|Burjassot

Des de 04/10/2019 fins a 04/10/2019

Cartel Solo el tiempo es dueño de tu vida 4-10-2019

Les activitats d’animació lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot començaran aquest mes d’octubre amb la presentació d’un nou llibre de relats. Es tracta de la creació de la burjassotera Mª Victoria Beltrán Cruz que presentarà, al costat de l’editora Yolanda Barambio, el seu llibre “Solo el tiempo es dueño de tu vida”.

Durant la presentació, que tindrà lloc a la Casa de Cultura de Burjassot aquest divendres 4 d’octubre a les 19.30 hores, Mª Victoria desgranarà el seu llibre el qual “conté la gravetat del temps. Amor, odi, passió, crim, aventura i sorpresa”, elements que es donen cita en les seues pàgines; pàgines que desenvolupen una història “en la qual res és el que sembla. Aquests relats et persegueixen, inundant el teu cap de preguntes, a vegades, sense resposta”.

Mª Victoria Beltrán va náixer a Burjassot i és veïna del municipi. Als 33 anys presenta el seu primer llibre, amb un estil realista que fa que els lectors es senten identificats davant el que creien que només els succeiria a ells o el que, normalment, la gent no s’atreveix a expressar. És un relat, en definitiva, que fa que la ment del lector vulga continuar llegint.