Les Biblioteques Municipals recullen 208 productes d’alimentació no perible dins de la seua campanya de “Lectura solidària”

13 gener 2022|Burjassot

Lectura solidaria

Les usuàries i els usuaris de les Biblioteques Municipals de Burjassot, adults i infantil, continuen mostrant la seua solidaritat amb les persones que més ho necessiten. Aquests dies, les encarregades del servei han fet balanç de la campanya de “Lectura solidària” i han comprovat que, l’any 2021, els lectors i les lectores de Burjassot han col·laborat novament.

Així, les Biblioteques Municipals han recollit 208 productes d’alimentació no perible, com ara arròs, conserves, pasta, tomaca, llet o caldo que seran donats a Cáritas per a, posteriorment, aquests productes s’entreguen a les famílies més necessitades del municipi.

La campanya de “Lectura solidària” es posava en marxa des de l’equip de les Biblioteques Municipals l’any 2013 i, amb ella els usuaris i les usuàries d’aquest servei municipal canviem les sancions que han acumulat per entregar amb retard els llibres o el material audiovisual prestat per productes d’alimentació no peribles.

Aquesta iniciativa ha sigut, des de l’inici, molt ben acollida en el municipi ja que, a més d’ajudar als més necessitats, els més lectors poden reduir les seues sancions i continuar gaudint dels llibres de les Biblioteques Municipals.