Les Biblioteques Municipals ixen al carrer visitant els diferents barris

11 octubre 2022|Burjassot

Des de 14/10/2022 fins a 14/10/2022

La ruleta de los cuentos

Durant els mesos d’octubre i novembre, en els quals el bon temps porta a la ciutadania a passejar i gaudir dels parcs i les places de Burjassot fins a ben entrada la vesprada, la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, posarà en marxa un nou projecte: el Biblioparc

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa per a fomentar l’hàbit lector és acostar les Biblioteques Municipals a la ciutadania i oferir una cuidada programació cultural ja que, a més de poder agafar prestats o retornar llibres, tant de la Biblioteca Infantil com de la d’Adults, es podrà gaudir de petits espectacles per a tota la família.

La primera data en la qual el Biblioparc eixirà al carrer serà divendres que ve 14 d’octubre a partir de les 17.30 hores i el punt de parada serà el Parc de l’Eixereta. A més de poder retornar o agafar llibres prestats per a totes les edats, aqueix dia es posarà en escena el contacontes La ruleta dels contes, de Didáctic Esport S.L. i interpretat per Salva Belenguer.

Salva comptarà, a través de la ruleta, diferents contes com La granota encantada, Sense por no hi ha monstres o El ratolí Pérez, entre altres i, a més, en l’espectacle també hi haurà proves d’endevinalles i un truc de màgia que posarà a prova la imaginació dels més menuts.

Una vesprada diferent, una manera divertida de fomentar la lectura i una ocasió única de gaudir de la màgia dels llibres en un dels enclavaments més bonics de Burjassot, el Parc de L’Eixereta.