“Las brujas (de Roald Dahl)” s’instal·len en el cinema Tívoli, del 20 al 22 de novembre

16 novembre 2020|Burjassot

Des de 20/11/2020 fins a 22/11/2020

Las brujas

Completament embruixats quedaran els espectadors i espectadores que, del 20 al 22 de novembre, decidisquen anar a gaudir del cinema a Burjassot. Després d’un cap de setmana molt teatral protagonitzat pels espectacles “The Primitals” i “Alicia en el musical de las maravillas”, les estrenes tornen a la sala fosca del cinema Tívoli , amb una pel·lícula que coparà la programació del cap de setmana: “Las brujas (de Roald Dahl)”.

Dirigida per Robert Zemeckis i amb el protagonisme d’Anne Hathaway, Octavia Spencer i Stanley Tucci, la nova adaptació de l’escriptor britànic, responsable de títols com “Matilda” o “Charlie y la fábrica de chocolate” ha aconseguit l’aplaudiment de la crítica i, a Burjassot, tindrà les seues projeccions el divendres 20 de novembre, a les 20h; el dissabte 21, a les 17h i a les 20h i el diumenge 22, a les 16:30h i a les 19:30h.

Amb aquest film, per a tots els públics, Zemeckis realitza una innovadora adaptació visual de la popular novel·la de Dahl on es presenta un món en què les bruixes són de debò, existeixen i viuen entre nosaltres. A més, visten roba normal, viuen en cases convencionals i tenen treballs d’allò més quotidians. Però no són ni molt menys el que semblen i hi ha formes molt concretes i útils de detectar-les. Bé ho sap el petit protagonista d’aquesta història (Jahzir Bruno), que comença a viure amb la seua àvia (Octavia Spencer) a l’Alabama de finals dels anys 60, després de quedar-se tristament orfe. Als seus huit anys i una vegada superada la tristesa de perdre al seu pares, l’heroi d’aquesta comèdia familiar es topa amb una dona d’allò més estranya en un supermercat. I és llavors quan la seua àvia, per a la seua sorpresa, li conta que el més segur és que es tracte d’una bruixa. Les de la seua espècie odien als xiquets i es caracteritzen per les seues veus aspres, els seus peus sense dits i per tindre arpes en lloc de mans.

Després de l’estranya trobada en el supermercat del seu net, i a causa d’una traumàtica experiència de quan era xiqueta, l’àvia decideix que tots dos han de traslladar-se immediatament al Grand Orleans Imperial Island Hotel, un luxós hotel de la costa on creu que estaran segurs. Però la mala sort els persegueix i just en aqueix hotel també acaben allotjant-se la Gran Bruixota (Anne Hathaway) i el seu exèrcit de camarades. La Gran Bruixota té un malèvol pla que consisteix a transformar en ratolins a tots els xiquets i xiquetes del món gràcies a una poderosa i misteriosa poció i el xic, òbviament, haurà d’evitar-lo coste el que coste.

Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les amb antelació, per via telemàtica. El Centre Cultural Tívoli té activat el protocol de mesures sanitàries contra la COVID-19.