Les Cafeteries de l’IMCJB ja donen servei als usuaris de la Casa de Cultura i del Centre Cultural Tívoli

31 gener 2018|Burjassot

cafetería Les Arts

Després de la licitació, fa uns mesos, de la contractació d’explotació del servei de cafeteries de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, aquestes cafeteries, que inclouen la situada en la planta baixa de la Casa de Cultura i la del Centre Cultural Tívoli, ja estan donant servei als usuaris de tots dos centres i, en general, a les veïnes i els veïns de Burjassot. 

En el cas de la Cafeteria de la Casa de Cultura, el seu horari d’obertura és el mateix que el de l’espai públic, de 8 a 21 hores mentre que, en el cas de la Cafeteria del Tívoli, l’obertura és en els horaris de les diferents activitats que acull la instal·lació. En aquests mesos, i amb motiu de les presentacions falleres, els dissabtes obri en els horaris de les mateixes.

Desdejunis, esmorzars, dinars…tot açò i molt més és el que ofereix la Cafeteria de la Casa de Cultura, els gestors de la qual posen a la disposició de tots els interessats un telèfon mòbil, el 657 860 197, per a realitzar reserves, sol·licitar pressupostos per a sopars o bé realitzar qualsevol consulta pel que fa als serveis que ofereix la cafeteria.