Les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza celebren el seu sopar anual en l’antic Mercat Municipal

11 setembre 2018|Burjassot

Des de 22/09/2018 fins a 22/09/2018

Cena Clavariesas

La nit del 22 de setembre serà molt especial per a les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza de Burjassot. Les nou joves dones que conformen la Clavaria d’enguany compartiran la nit amb aquelles clavarieses que van fer la festa en anys anteriors i que han volgut recolzar-les en la recta final perquè visquen el seu dia més especial, el 30 de setembre, el de la Patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, amb la major de les il·lusions.

Així, l’antic Mercat Municipal s’engalanarà per a acollir el sopar anual de les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza a partir de les 21.30 hores. Una nit de records i de tradició que la Clavaria d’enguany, encapçalada per Winona García, Clavariesa Major, vol que siga del grat de totes i tots els presents que els acompanyen.

Els tiquets per al sopar poden adquirir-se en el Cercle Catòlic els dies 13 i 14 de setembre de 19 a 21 hores. També el dissabte 15 de setembre d’11 a 13 hores en el Mercat Municipal i els dies 20 i 21 de setembre en San Miguel abans i després de la novena.