Les Clavariesses de la Mare de Déu de la Cabeza i de la Junta del Novenari s’uneixen en un sopar de germanor

14 setembre 2017|Burjassot

Des de 22/09/2017 fins a 22/09/2017

Cena Clavarías

 

Comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, l’antic Mercat Municipal acollirà divendres que ve 22 de setembre a les 22 hores el sopar organitzat per les Clavariesses de la Mare de Déu de la Cabeza i per la Junta del Novenari en el qual podran participar totes aquelles clavariesses que ho hagen sigut també en anys anteriors.

L’objectiu del sopar és ajuntar-se i passar una estona agradable departint sobre la Patrona, la Mare de Déu de la Cabeza, i sobre com ha anat evolucionant la festa, any rere any. Un sopar en la qual el més important serà reunir-se entorn de la figura de la Patrona en els dies que precedeixen a la seua festivitat, el 30 de setembre.

Aquelles persones que vulguen gaudir de l’agradable vetlada, podran realitzar el seu donatiu de 5€ en l’antiga Biblioteca Municipal, en la Plaça de l’Ajuntament, els dies 15 i 20 de setembre en horari de 19:30 a 20:30 hores. La beguda, el pica-pica, el cafè i les postres serà a càrrec de les organitzadores.